Yritysten virkistystapahtumat ja pikkujoulut yrityksille kannatta suunnitella ajoissa

Yrityksissä järjestetään joka vuosi paljon erilaisia tapahtumia, kuten erilaiset yritysten virkistystapahtumat, pikkujoulut yrityksille, vuosijuhlat ja monet muut tapahtumat. Tärkeää onnistuneiden juhlien kannalta on se, että niiden suunnittelu aloitetaan hyvissä ajoin. Mitä muuta kannattaa ottaa huomioon, kun järjestää erilaisia tapahtumia? Voit lukea aiheesta lisää ja napata talteen vinkit onnistuneiden yritysjuhlien suunnitteluun tämänkertaisesta kirjoituksestamme. Mukavaa, että löysit blogin pariin ja toivotamme viihtyisiä lukuhetkiä!

Yritysjuhlien järjestämiseen kannattaa varata riittävästi aikaa

Olipa kyseessä minkä tahansa yritystilaisuuden järjestäminen, on tärkeää, että tapahtuman suunnittelu aloitetaan tarpeeksi aikaisin ja siihen varataan tarpeeksi aikaa. Kun suunnittelun aloittaa hyvissä ajoin, on myös varmempaa, että saa käyttönsä haluamansa tilat, esiintyjät sekä palvelut. Etenkin pikkujoulut yrityksille kannattaa aloittaa suunnittelemaan hyvissä ajoin. Pikkujouluihin kannattaa myös varata tilat ajoissa, että saa varmasti haluamansa tilan varattua. Monet aloittavat varaamaan tiloja pikkujouluihin jo kevään ja kesän aikana. Juhlien järjestämiseen kuuluu paljon aikatauluttamista, tarjouspyyntöjentekemistä ja organisointia, joihin kaikkiin täytyy varata riittävästi aikaa. Juhlien järjestäminen kannattaa hoitaa tiimityönä tai niiden järjestämisen voi myös antaa ulkopuoliselle taholle, jos aika ei riitä juhlien järjestämiseen.

Juhlien teema antaa raamit juhlien järjestämiselle

Juhlien aihe ja se kenelle juhlat järjestetään, määrittää paljon sitä, minkälainen tila juhliin tarvitaan, kuinka paljon henkilöitä juhliin kutsutaan ja kutsutaanko paikalle vain oman firman henkilökuntaa vai myös muita yhteistyökumppaneihin ja sidosryhmiin kuuluvia henkilöitä. Juhlat voi järjestää joko teeman mukaan tai järjestää niihin vain ohjelmaa ja ruokailua. Kannattaa myös miettiä tarkkaan, minkälaisen tunnelman juhliin haluaa, koska se vaikuttaa paljon myös tilan valintaan ja sen jälkeen kaikkeen muuhun järjestelyyn. Myös osallistuja määrä ratkaisee, minkälaisen tilan juhliin voi varata. Tarjouspyynnöt kannattaa valmistella huolella ja määritellä niihin kaikki tarvittavat tiedot sekä lähettää ajoissa, että kaikille asioille jää tarpeeksi neuvotteluvaraa. Varsinkin sellaisten juhlien kohdalla, jotka järjestetään joka vuosi, kannattaa varmistaa, että ne eivät ole joka vuosi samanlaiset. Voi esimerkiksi miettiä juhliin yllätyksen tai mieleenpainuvan elämyksen järjestämistä, joka voi olla esimerkiksi yllättävä juhlapaikka tai esiintyjä. Esimerkiksi Groovetown Jack Bar & Billiard on suosittu juhlapaikka ja soveltuu biljardista sekä muusta pelaamisesta pitävälle juhlaporukalle.

jaa